Od danas podnošenje zahteva za regresiranje repromaterijala

Bez autora
May 04 2010

Na šalterima Uprave za trezor danas je počelo podnošenje zahteva na osnovu Uredbe o uslovima i načinu korišćenja sredstava za regresiranje repromaterijala za ratarsku i povrtarsku proizvodnju u 2010. godini.Svi registrovani poljoprivredni proizvođači, uz ispunjene druge opšte uslove propisane uredbom, mogu podneti zahteve u dva termina. Prvi termin za podnošenje zahteva je od 1. maja do 30. juna 2010. godine, a drugi od 1. do 30. septembra 2010. godine...

Od danas podnošenje zahteva za za regresiranje repromaterijala za ratarsku i povrtarsku proizvodnjuNa šalterima Uprave za trezor danas je počelo podnošenje zahteva na osnovu Uredbe o uslovima i načinu korišćenja sredstava za regresiranje repromaterijala za ratarsku i povrtarsku proizvodnju u 2010. godini.

Svi registrovani poljoprivredni proizvođači, uz ispunjene druge opšte uslove propisane uredbom, mogu podneti zahteve u dva termina. Prvi termin za podnošenje zahteva je od 1. maja do 30. juna 2010. godine, a drugi od 1. do 30. septembra 2010. godine.

Svi zahtevi koji budu podneti u ovim terminima biće obrađeni. Prve isplate očekuju se u toku maja meseca.

Sredstava će biti dovoljno za sve zahteve koji ispunjavaju uslove ove uredbe. Isplate će se vršiti tokom podnošenja zahteva, odnosno oni poljoprivrednici koji prvi podnesu zahtev, prvi će i dobiti novac.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik